Over SRC

SRC b.v. is gespecialiseerd in het in loondienst raffineren van verschillende soorten plantaardige oliën & vetten voor de levensmiddelenindustrie.

Binnen de volledig onafhankelijke raffinaderij, met een capaciteit van meer dan 40.000 mt per jaar, wordt enthousiast gewerkt door een zeer ervaren groep medewerkers die de producten door en door kennen.
SRC b.v. bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en veel van de medewerkers hebben meer dan 25 jaar ervaring met het raffineren (ervaring die ook buiten SRC opgedaan is).

SRC b.v. staat voor onafhankelijkheid, kwaliteit, een flexibele planning en goede raffinage rendementen.

Onafhankelijkheid is een uitstekende basis voor loonraffinage omdat de klant er van verzekerd is dat er door SRC b.v. niet in producten wordt gehandeld. Alle informatie met betrekking tot leveranciers van de ruwe oliën en de uiteindelijke afnemers van de geraffineerde oliën blijft alleen bekend bij SRC b.v. Met uw gegevens word zeer discreet omgegaan.

Een goede kwaliteit van het geraffineerde eindproduct is een voorwaarde om afnemers naar volle tevredenheid te kunnen bedienen.

Door de opzet van de raffinaderij is het mogelijk flexibel te werken en snel op veranderingen in te kunnen spelen. Daardoor kunnen klantenwensen goed vervuld worden.

Goede raffinage rendementen verzekeren de klant van de meest economische oplossing. Van uw dure oliën levert SRC b.v. de grootst mogelijke hoeveelheid terug.

Neem ook eens een kijkje op onze facebook site.

SRC b.v. - Independent contract refiners