Independent contract refiners

Over ons

SRC raffineert uitsluitend plantaardige oliën en vetten en heeft zich daarbij gespecialiseerd in het verwerken van biologische producten. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om conventionele olie te laten raffineren. Ons betrokken en ervaren team van medewerkers zijn allen geschoold op het gebied van processing en voedselveiligheid. Onze medewerkers weten uitstekend de relatie te leggen tussen product en processing, wat een uitstekend rendement voor onze klanten waarborgt.

Wij zijn trots op onze onafhankelijkheid, wat onze klanten de zekerheid geeft dat wij discreet met informatie als leveranciers, klanten, volumes en recepturen omgaan. Tevens heeft SRC geen handelsactiviteiten, en zal daarom nooit concurrerende activiteiten van hun klanten gaan ontplooien.

Nieuwe regelgeving, voortschrijdend inzicht en een hogere klantvraag heeft SRC er in doen besluiten te investeren in een nieuwe raffinaderij welke in 2018 in gebruik is genomen. Deze moderne installatie is een verdere verbetering van kwaliteit, rendement en flexibiliteit en geeft de klant veel meer mogelijkheden. Naast fysische raffinage is er thans ook chemische raffinage mogelijk.

Hoge kwaliteitstandaard, uitstekende rendementen
en betrouwbare leveringen

Wanneer u dit zoekt is SRC uw partner

Bel: +31 (0)75 6707776 Stuur ons een email